Een warme douche, een behaaglijke ruimtetemperatuur. Vanzelfsprekend en vooral iets waar je niet mee bezig zou moeten zijn. Onderhoud is behoud. Jaarlijkse controle van uw ketel voorkomt veel problemen, maar mocht er toch een storing zijn dan bent u aan het goede adres: wij lossen het voor u op!

Wij zijn een gespecialiseerd en  gastechnisch erkend  installatiebedrijf in het verlenen van service en onderhoud aan verwarmings- en warmwatertoestellen. Wij beschikken over verfijnde apparatuur om uw ketel uit te lezen en zuinig af te stellen. Van de grote merken verwarmingstoestellen hebben wij alle service onderdelen op voorraad.

Ons werkgebied is regio de Vallei (Rhenen-Veenendaal-Ede-Wageningen)-de Betuwe (Buren, Culemborg, Geldermalsen, Neder-Betuwe, Neerijnen, Over-Betuwe en Tiel) en de Bommelerwaard. 

Heeft u bij ons een onderhoudscontract? Dan bent u verzekerd dat wij u als klant binnen de snelst mogelijke tijd zullen helpen, wij komen jaarlijks terug voor preventief onderhoud, u hoeft hier zelf niet aan te denken, wij bellen u. U hoeft niet maandelijks een vast bedrag te betalen, wij rekenen af per onderhoudsbeurt, contant, pinnen of via een factuur (hiervoor worden wel kosten in rekening gebracht). Wij bieden voor een laag tarief u de zekerheid  van een goed werkend toestel. U vindt de informatie in ons onderhoudscontract.

download hier het onderhoudscontract


Bij een onderhoudsbeurt wordt de ketel nagekeken, grondig gereinigd, afgesteld en bijgevuld,  indien nodig en in overleg met u worden onderdelen vervangen.

Mocht u toch een probleem ondervinden aan uw cv of kombi ketel, en u heeft de lijst (zie uw ketel in storing?) doorgelopen, dan kunt u ons bellen voor advies of een afspraak maken zodat wij langs te komen. Wij hebben alle gegevens van onze klanten bij de hand en kunnen snel reageren. Wij streven ernaar om zo spoedig mogelijk bij u langs te komen om het probleem te verhelpen.